Adria oil – domaći lanac benzinskih servisa – generalni sponzor Bele nedeje

Tvrtka Adria oil osnovana je 2003. godine. Do danas Adria oil je proširio svoju prodajnu mrežu od 23 benzinska servisa i to na području gotovo cijele Hrvatske i zasigurno zauzima jedno od vodećih mjesta u naftnom businessu. U cilju da kupcima osiguramo konkurentne cijene nastavljamo ekspanziju i veselimo otvranju sljedećeg servisa u Makarskoj.

Posebnost Adria oila je vrhunska usluga te kvaliteta proizvoda od kojih se posebno ističu G POWER goriva-goriva vrhunske europske kvalitete.

G- POWER goriva imaju svojstva pojačana vrhunskim aditivima za gorivo najboljih svjetskih proizvođača, a iz automobila izvlače maksimum, čine vožnju ugodnijom i sigurnijom te čuvaju motor i ekonomičnost.

Brigu o krajnjem potrošaču i korisniku usluga temeljni je postulat poslovanja Adria oil-a. S time u cilju razvijena je cijelu paleta kartica pogodnosti od kojih je izrazito prepoznata i na tržištu prihvaćena Adria oil – Točilica. Točilica je kartica pogodnosti čijim korištenjem kupac odlazi zadovoljan jer uz uštedu na gorivu ostvaruje i druge brojne pogodnosti na ostalom asortimanu i uslugama.

Uz standardnu ponudu goriva trenutno na Adria oil benzinskim postajama je u tijeku prodaja lož ulja vruhunske kvalitete, široke palete plaćanja kao i kraćih rokova isporuke.

Humanitarne akcije i sponzorstva dio su etike ove tvrtke pa uz sponzorstvo najdražeg kluba NK Rijeke rado smo se odazvali biti generalnim sponzorom Bele Nedeje.